‘Deze dame was jarenlang dé affaire van Matthijs van Nieuwkerk!’ (2023)

Matthijs van Nieuwkerk zal slapeloze nachten hebben. De Volkskrant brengt deze week namelijk een artikel uit over de presentator, en dat belooft vrij heftig te worden. De presentator zou volgens verschillende bronnen namelijk een ‘monster op de werkvloer’ geweest zijn tijdens zijn tijd bij De wereld Draait Door. Een insider is uit de school geklapt: “Iedereen liep op zijn tenen en was overgeleverd aan de grillen van de presentator, die zich af en toe monsterlijk gedroeg. Na de uitzending was de presentator, waar het hele land tegenop keek, standaard woedend.

Dan weer op iemand bij de autocue, dan weer een opnameleider, of een redacteur.” De Volkskrant zou dit nader onderzocht hebben waar een, als we de media mogen geloven, vernietigend artikel uit voort komt. Yvonne Coldeweijer heeft inmiddels ook het een en ander te horen gekregen en denkt wel te weten waar dit vandaan komt.

Matthijs van Nieuwkerk zou affaire gehad hebben met Cecile Narinx!

Coldeweijer meldt op Instagram: “Terwijl we met smart wachten op het Volkskrant artikel vol met juice over Matthijs kreeg ik gister wel een heel opmerkelijk berichtje van een spion… Matthijs zou vier jaar lang een affaire hebben gehad met Cecile Narinx. Destijds vaste tafelgast bij DWDD en hoofdredactrice van Harper’s Bazaar. Cecile zou in 2017 zelfs haar man hebben verlaten voor Matthijs… Hij had beloofd ook zijn vrouw te verlaten voor haar. Maar heeft zich daar nooit aan gehouden. Shockinggg. Dit speelde zelfs twee jaar geleden nog… Zuur voor Cecile dat hij uiteindelijk wél zijn vrouw heeft verlaten voor zijn nieuwe irritante vriendin Martha. Maar nooit voor haar. En mag jij 3x raden waar Cecile nu werkt. Jep! Bij de Volkskrant… Is het payback time?!” Hieronder een fragment van Cecile en Matthijs in DWDD:

Related Topics:

Up NextBaby op komst: Gezinsuitbreiding voor de familie Bauer! Don’t MissGast in Lang Leve de Liefde krijgt black-out na vraag van bloedmooie dame: ‘Zoenen?’

De breuk tussen Peter Gillis en Nicol Kremers blijft voor onrust zorgen. Werd Peter Gillis gedumpt door deze man?

Na een breuk met de Massa Is Kassa-ster lijkt Nicol een kortstondige relatie te hebben met Mike de kapper uit Schoonhoven, maar in de tussentijd krijgt Nicol een nieuw vriendje. Wie is de nieuwe vriend van Nico?

Tijdens een van Nicols reguliere TikTok-streams om geld te verdienen, onthulde ze dat ze nu een extra dochter heeft en bijna zelfs een extra kleinkind. Dan is er maar één conclusie te trekken…

Bronnen op roddelzender RealityFBI kunnen niet anders dan concluderen dat Nicole Kramers een nieuwe vriend heeft. Dan kan Juice Channel het er al op noemen…

Het wordt Pat of Patrick, lezen we op Instagram Stories van RealityFBI. Benieuwd of dit “degene” is van Peter Gillis’ ex…

(Video) Met deze BN’ers ging Matthijs van Nieuwkerk met regelmaat naar bed voor en na de Wereld draait door.

Voetbal hoort een feestje te zijn en dat missen we soms in dit land. Nou ja, meer dan eens eigenlijk.

We gaan ervan uit dat iedereen een tv heeft en het nieuws leest, dus we hoeven u niet te vertellen waar we het over hebben. Gisteren nog, tijdens FC Groningen vs SC Heerenveen, ging het helemaal mis toen een boze thuisfan iemand van zijn eigen team in elkaar sloeg.

Jan SmitJan Smit is de voorzitter van FC Volendam. Jan plaatste gisteren goed nieuws op Twitter, waarin hij pronkte met zijn zoontje Senn. Net als Jan houdt hij van voetbal maar heeft (momenteel) geen voorkeur voor clubs. Jan schreef het volgende bij de foto van Senn (7):

“Onze zoon is een voetbalfan. Of het nu Ajax, Feyenoord, PEC Zwolle of FC Volendam is…het maakt Senn niet uit! Hij houdt gewoon van voetbal! Gelukkig. Blij dat hij onbevooroordeeld is! De klassieke(re) selectiedruk van vandaag.. .”

Het is een heel mooie foto, maar er zijn een paar rare mensen op sociale media die in gesloten afdelingen van psychiatrische inrichtingen passen. De trieste anonieme persoon die zich achter het @lerenhandschoe1-account verschuilde, noemde het kind van Jan een “kankermongool”.

Nicol Kremers heeft dringend geld nodig. De moeder van vier kinderen schaamt zich niet meer en heeft besloten dat ze voortaan zal worden aangeklaagd voor het uittrekken van haar kleren.

OnlyFans

Nicolleke liet via haar Instagram-account weten dat ze een OnlyFans-account heeft aangemaakt. Hier kunnen volgers haar betalen voor pikante beelden. Zelf noemde ze het een “nieuw avontuur”, dat ze omschreef als “lang en moeilijk”.

Nicol plaatste een hete foto van zichzelf: “Beste fans! Ik heb er lang over nagedacht! Maar na een bewogen tijd is het nu een goed moment om een ​​nieuw avontuur te beginnen!”

René le Blanc kan zijn geluk niet op: na jaren van ijzige relaties hebben hij en zijn zoon Nicky het goedgemaakt. “Ik had nooit gedacht dat het zo zou zijn,” zei René.

Nicky was lange tijd boos op zijn vader. “Iedereen heeft het over René, maar niemand weet wat hij is”, zei hij eerder in een interview met Story magazine. Nikki zei bijvoorbeeld dat zijn vader over alles loog en zijn moeder bedroog. Maar dat is niet alles. “René was erg agressief en hij sloeg mijn moeder toen ze zwanger was van mij.”

“Hij heeft me gesmoord”

Nicky’s ouders gingen kort na zijn geboorte uit elkaar, maar zelfs toen ging het gekibbel door. Volgens Nicky voldeed René niet aan zijn financiële verplichtingen. “Hij betaalde nooit de maandelijkse alimentatie van 250 gulden en mijn moeder stond er helemaal alleen voor.” Toen zijn moeder te ziek werd om voor hem te zorgen, was René er niet voor zijn zoon. “Hij smoorde me. (…) René beloofde een onderkomen voor me te zoeken, maar deed het niet. Hij deed loze beloftes.”

“nooit meer gedacht”

Nicky is nu 31 en probeert het verleden achter zich te laten. In Story onthult René dat het de goede kant op gaat tussen hem en Nicky. “We hebben elkaar twee keer ontmoet en veel gebeld”, zegt René. ,,Het beste. Ik ben blij en Nicky ook. We spreken af ​​dat we elkaar grondig zullen leren kennen. Dit geeft rust. Ik had niet verwacht dat dit zou gebeuren. ”

(Video) Wat stond er nu precies in het artikel over Matthijs van nieuwkerk? Hiervan wordt hij nu beschuldigd

Nicol Kremers en Peter Gillis wonen al een tijdje apart, dus de kans is groot dat de twee weer gaan daten. Wat Nico betreft is de snelheid erg hoog.

Kapper Mike bleek dat ze contact had met een kapper (wat een kapper betekent), maar de twee waren zo arm dat ze alleen op een luchtbed konden slapen. Als blijkt dat Nicole met Michael Vanderplatz wil daten, gooit Mike de kapper haar eruit.

Volgens de zender Reality.FBI heeft Nicole in de tussentijd niet stilgezeten. Ze volgden Nicol op TikTok en merkten dat Nicol een nieuw huis had. Aan de rugleuningen van stoelen en banken te zien, denkt de zender te weten met wie mevrouw Kramers omgaat.

Ex-medewerker Peter blijkt dat Nicole iemand heeft gevonden die hij haar vriendin mag noemen. Het is niet zomaar iemand. Het gaat om een ​​voormalig werknemer van… Peter Gillis. Hoe pittig wil je het hebben?

De man in kwestie heet Patrick Udema, en werkt dus voor Peter. Maar er is meer, want Reality.FBI heeft de cracker ook gegoogeld, maar de resultaten waren niet erg goed. Dat komt omdat de resultaten lijken te verwijzen naar vermeende betrokkenheid bij fraude.

Voor oudere bezoekers van onze site: Patrick is de zoon van zangeres Hanny, die je wellicht kent van het nummer ‘But Tonight I Have a Headache’. Ook Nicole trok meteen in bij haar nieuwe minnaar.

Volgens de Volkskrant zou Tom Egbers zich schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag bij Studio Sport. Hij zou een jonge vrouwelijke collega hebben gestalkt nadat zij niet verder wilde gaan dan zoenen. Daarnaast zou hij haar gepest hebben op de werkvloer en haar continu hebben gezegd dat ze geen andere keuze had dan op te stappen.

Er lijken echter twijfels te bestaan over de motieven van het vermeende slachtoffer. Ze werkte tot voor kort zelf bij de Volkskrant en zou van plan zijn geweest een boek uit te brengen over haar affaire met Tom Egbers.

Johan Derksen is ook van mening dat er iets niet klopt in deze zaak. Hoewel Egbers een affaire had met de stagiair en zich na de breuk niet vriendelijk gedroeg op de werkvloer, is er geen sprake van ongewenste intimiteiten.

Het vermeende slachtoffer is inmiddels volledig van internet verdwenen. Haar Instagram-account is afgeschermd en haar Twitter-account en website zijn niet langer beschikbaar. Hieronder staat een afbeelding van haar huidige Instagram-account.

(Video) Matthijs van Nieuwkerk appte Wilfred tijdens VI-uitzending | VERONICA INSIDE

Tim Hoffman was vandaag emotioneel. Daarom besloot hij na te denken over de ervaring van een ernstig ongeval dat 20 jaar geleden gebeurde.

20 jaar geleden

De BOOS-host schreef op Instagram: “20 jaar geleden dat ik vanmorgen om 11 uur wakker werd op asfalt”, begon Tim. “Ik kon niets zien omdat ik een snee op de brug van mijn neus had, mijn ogen vol bloed zaten en mijn lichaam in shock was.”

Tim bleek op zijn fiets te zitten toen hij werd aangereden door een bestuurder die geen voorrang gaf. Terwijl hij weerloos op de kruising lag, voelde Tim even dat hij stervende was. Slecht nieuws: ik ben er helemaal kapot van. Het goede nieuws: volgens de ambulancebroeders heb ik puur geluk dat ik nog leef. ”

Tim wilde er vandaag even over nadenken omdat hij vanaf dat moment wist dat de dood echt was. Hij weet nu dat de dood echt kan gebeuren, en de gastheer greep het emotionele moment meteen aan om zijn dank uit te spreken aan zijn dierbaren.

Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis, leidt nu een leven van dakloosheid. Ze sliep al eerder in het vakantiehuisje van Peter, maar werd er door Peter hardhandig uitgegooid. Ze is inmiddels naar een vriendin in Kaatsheuvel gegaan, maar het is niet bekend of ze daar nog heeft overnacht. Zoals we allemaal weten, ging Nicole volledig van de baan.

Nicol moet ook geld verdienen, wat ze nu doet door live te gaan op TikTok en vervolgens mensen te vragen om te doneren, waarbij ze als bedankje de naam van de persoon met een stift op haar voorhoofd schrijft. Radeloos.

Je kunt haar dus bijna elke dag live zien uitzenden op TikTok om geld te verdienen. Sommige netizens vroegen onlangs echter of Nicole in het nieuwe seizoen van Massa Casa zal verschijnen. Nicole antwoordde als volgt:

“Nee, ik kom niet op tv voor het nieuwe seizoen, nee.”

Het is dus echt over en uit met Nicole. Na een tijdje horen we niets meer van haar, iedereen zal haar vergeten, ze zal niet kunnen leven van haar tijdelijke roem, ze moet echt een vaste baan vinden. Of zal ze opnieuw proberen Peters hart te winnen?

(Video) Oud-scharrel doet boekje open over affaire Maan en Marco Borsato

Marco Borsato heeft zich volledig teruggetrokken uit de schijnwerpers sinds de BOOS-video over The Voice of Holland begin vorig jaar, waarin hij en andere mannen beschuldigd werden van grensoverschrijdend gedrag.

Sommige van deze beschuldigingen hadden betrekking op The Voice. Terwijl Ali B en Jeroen Rietbergen zich voor de rechter moeten verantwoorden, loopt er nog een zaak tegen Borsato buiten The Voice om. Recentelijk heeft oud-deelnemer Babette van Vugt haar verhaal gedeeld over haar ervaring met Borsato, wat voor veel ophef heeft gezorgd.

Van Vugt deed in 2012 én 2015 mee aan The Voice of Holland. In de YouTube-show ‘En Dan?’ heeft ze openlijk gesproken over haar interacties met Borsato. Ze beweert dat hij haar beloofde dat ze de finale zou halen als ze weer zou meedoen.

Toen de battles aanbraken, koos Borsato echter voor een andere kandidaat. Van Vugt voelde zich enorm onrechtvaardig behandeld en besloot haar verhaal te delen.

Van Vugt’s verhaal is slechts een van de vele beschuldigingen tegen Borsato en andere mannen in de muziekindustrie.

Het brengt opnieuw de problemen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik in de muziekindustrie aan het licht. Het is aan de industrie en de maatschappij als geheel om deze kwesties aan te pakken en te zorgen voor een veilige en respectvolle omgeving voor iedereen.

Holland Zingt Hazes competitie van dit jaar zit erop. Rachel Hazes blikt terug op haar succes op social media.

“Omg Holland zingen waas 2023 is weer voorbij wat een ongelofelijk feest”, begon Rachel haar bericht op Instagram.

“Ik kan je niet uitleggen hoe geweldig het is om zo’n avond voor je te mogen organiseren. Ik heb het vorige week gezegd, maar ik zeg het nog een keer.”

Ze vertelde haar fans ook dat ze het “ongelooflijk” vond dat ze Andre 19 jaar later nog steeds respecteren.

In haar emotionele bericht laat Rachel haar volgers ook weten hoe trots ze is op haar zoon Andre. “Hij heeft geweldig werk geleverd.

Zoveel respect voor de manier waarop hij daar staat, als je echt iets anders gewend bent, ga ervoor. Het duurde lang voordat ik terugkwam en toen was ik helemaal wakker. ”

Natuurlijk maakt ze van de gelegenheid gebruik om iedereen te bedanken en te laten weten dat ze blij is dat haar vader er dit jaar is.

“Het voelt echt als een heel grote familie voor mij. Ik ben ook heel trots dat mijn vader eindelijk terug is, want ik zal altijd zijn kleine meid blijven.”

Actueel2 uur agoHartverscheurend: brandweerman treft zijn ‘prachtige’ dochter dood aan in autowrak tijdens oproepActueel2 uur agoMandy (34) laat haar drie kinderen in de steek en vertrekt stiekem met geboekt vliegticketShowbizz17 uur agoDeze man is de reden waarom Nicol Peter Gillis gedumpt heeftRoyalty17 uur agoPrinses Amalia afgekraakt door de hele mediaActueel17 uur agoBereid je voor op het ergste: hevig onweer op komst in deze provinciesActueel17 uur agoPolitie doet schokkende ontdekking bij betreden van woning: 2 dodenActueel22 uur agoTragisch ongeluk: Meisje (7) overlijdt na aanrijding met stadsbus, ander kind (5) zwaar gewondActueel22 uur agoING getroffen door enorme storing: Slecht nieuws voor klanten Showbizz8 maanden agoGroot verdriet K3-zangeres Kathleen Aerts (44): ‘Overleden’Royalty8 maanden agoVideo opgedoken van prinses Alexia die met ander meisje zoentShowbizz8 maanden agoNet binnen: ‘Yolanthe Cabau is weer zwanger’Showbizz2 weken agoJim Bakkum kapot na overlijden kindShowbizz8 maanden agoAndré Hazes vraagt Monique Westenberg officieel ten huwelijkActueel3 weken agoHonderden wormen groeien in het lichaam van man na het eten van sushiOpmerkelijk8 maanden ago‘Contant geld wordt afgeschaft vanaf 2023’Showbizz6 maanden agoNet binnen: Gordon is vermist en onvindbaar

Videos

1. Volkskrant Artikel Matthijs van nieuwkerk zaterdag gepubliceerd, dit kan je verwachten 2. GROOT SCHANDAAL BIJ BRITS KONINGSHUIS LEKT UIT: ‘PRINS WILLIAM HEEFT EEN AFFAIRE’. 3. Tom Egbers-minnares wekt argwaan: ‘Ze werkt voor de Volkskrant!’ 4. René en Johan clashen over Matthijs van Nieuwkerk: ‘Jij lult uit je nek!’ | DE ORANJEWINTER 5. ‘MINNARES VAN TOM EGBERS SCHRIJFT BOEK OVER DE AFFAIRE’ 6. Einde relatie Dennis Schouten: ‘Affaire belde Romee op’ & Marco Borsato is terug | RoddelPraat

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated: 21/04/2023

Views: 5458

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.

© 2023 Fimsol. All Rights Reserved.

Categories: